PROCÉS DE VOTACIONS PROPOSTES DE LLUITA. ASSEMBLEA DOCENTS 29 OCTUBRE. BARCELONA

Des d’Assemblea Groga s’està organitzant diferents propostes de lluita per aturar les retallades que està patint el nostre país. En aquest sentit s’ha enviat el text que segueix i els documents adjunts convocant a tota la professió docent a debatre una graella de propostes. Cada centre haurà de fer assemblees el 12 o 13 de novembre per tal de discutir i votar les diferents propostes. MOLT IMPORTANT que algun docent de cada centres es responsabilitzi de recollir les votacions i fer-les arribar a la següent adreça electrònica: assemblea29oct@gmail.com.

Amb totes les propostes recollides arreu de Catalunya el dia 21 de novembre es decidirà en funció de les més votades les accions a dur a terme.

És molt important la màxima participació en aquest procés per tal de donar una resposta contundent d’una vegada per totes a la situació que està vivint l’ensenyament públic.

Nosaltres des de l’Assemblea de SOS Escola Pública de Reus i el Baix Camp, convocarem una assemblea el dilluns 18 de novembre per recollir les votacions de tots els centres que hi assisteixin i poder fer una valoració de les propostes a la nostra ciutat i comarca.

SOS Escola Pública Reus i Baix Camp

Companyes i companys,

Us adjuntem el resum de l’Assemblea de docents del 29 d’octubre (arxiu “resum 29o”) elaborat per les organitzacions sindicals que la van convocar.

També us adjuntem la graella de propostes de lluita (arxiu “quadre resum propostes”) que van sorgir de l’assemblea per a ser debatudes i consultades al màxim de centres educatius de Catalunya. Les respostes dels i les treballadores s’han d’enviar a l’adreça assemblea29oct@gmail.com.

Us informem, així mateix, de les següents convocatòries sorgides de l’Assemblea del 29 d’octubre.

  • 12 o 13 de novembre: Jornades de debat als centres. Es convoca per a facilitar que les propostes de lluita siguin debatudes i tinguin resposta del màxim de centres.
  • 2a ASSEMBLEA DE TREBALLADORES I TREBALLADORS DE L’ENSENYAMENT, dijous 21 de novembre a les 18 hors a l’IES Moisès Broggi. c/St. Quintí nº50, <M> L5 (Camp de l’Arpa) i L4- (Guinardó/ Hospital Sant Pau).(ver mapa)

 Es durà a terme aquesta segona assemblea per a que, tal i com han expressat els propis sindicats convocants, “amb les posicions dels centres recollides prèviament, doni resposta allò que hagin decidit els i les docents.”

Tal i com vam considerar les i els assistents a la darrera Coordinadora interzones, a més de la màxima participació als debats als centres, també serà molt important l’assistència a les reunions i assemblees de zona, per tal d’impulsar la participació de la totalitat de centres de cada localitat i (a més d’enviar els resultats de cada centre a l’adreça assemblea29oct@gmail.com) anar aplegant les respostes dels centres de cada zona.

En la mateixa Coordinadora interzones també es va considerar important la participació directa i organització de les pròpies treballadores, tant per agrupar les dades dels centres en zones, com per posar en comú les dades del màxim de zones possible. En aquest sentit, concretem la següent trobada de docents de diferents zones i centres per tal d’agrupar les dades obtingudes:

  • Comissió de recollida i seguiment de dades. Dimecres 20 de novembre, a les 18 hores. A la Sala de Juntes de la UB, a la Facultat de Filologia. Edifici Històric. Pça Universitat. 

Insistim a demanar-vos la màxima participació i difusió entre les vostres companyes de tot aquest procés per a que puguem, entre moltes i molts, decidir un pla de lluita contundent que, seguint l’exemple dels i les nostres companyes de Balears, conti amb la implicació dels i les treballadores de l’educació i tingui la veritable intenció de guanyar les reivindicacions que es defineixin.

Aprofitem per saludar-vos!

Coordinadora interzones

http://interzonesdocent.blogspot.com.es

Atentament: Comissió de comunicació 

Assemblea Groga de la Comunitat Educativa

______________________________________

Web: assembleagroga.info

Twitter: @assembleagroga

Facebook: https://m.facebook.com/assembleagrogacatalunya

Correu: assemblea.groga@gmail.com

______________________________________

#LaLluitaEduca

resum 29O

QUADRE RESUM PROPOSTES

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s