ACTA ASSEMBLEA SOS ESCOLA PÚBLICA REUS I BAIX CAMP 14-10-2013

ACTA ASSEMBLEA SOS ESCOLA PÚBLICA REUS I BAIX CAMP

Dia. 14/10/2013

Lloc: Sala d’Actes INS Salvador Vilaseca (Reus)

Resum de la sessió:

  • Estat de la qüestió votació insubmissió a la LOMCE (Llei Wert) als claustres i Consells Escolars:

A 14 d’octubre ja són 9 els centres que han aprovat per claustre i/o Consell Escolar la insubmissió a la LOMCE: INS Salvador Vilaseca, Escola Pompeu Fabra, Escola Alberich i Cases, Institut Escola Pi del Burgar, Escola Josep M Solé i Gener de Montbrió del Camp.

Resta pendent de la seva aprovació pel Consell Escolar de l’INS Roseta Mauri de Reus i Escola Rubió i Ors de Reus.

  • Xerrada LOMCE. Es confirma com a data de la xerrada el dissabte 16 de novembre al matí d’11 a 13 h. El lloc serà el Centre de Lectura de Reus. Cal confirmar la disponibilitat dels tres participants: Rosa Cañadell (ha confirmat que pot aquest dia), un representant de la FaPac (pendent de confirmació) i el Ramon Plandiure de Fundació Bofill (pendent de confirmació).

Es planteja la possibilitat d’incloure un altra conferenciant per tal d’enriquir la xerrada. L’Assemblea decideix que tres ja són suficients per tal de no allargar massa la durada de la mateixa, que es preveu d’unes dues hores.

Una comissió organitzarà la xerrada i en farà la màxima difusió possible tant als centres com a la ciutat.

  • Hi ha alguns centres (INS Gabriel Ferrater, Escola Alberichi Cases) que han començat a recollir diners per a la caixa de resistència de les Illes, els altres no se’n sap res.

  • Convocatòria de Vaga que fan diferents sindicats pel 24 d’octubre. L’Assemblea vota donar suport a la Vaga d’Educació convocada pels diferents sindicats pel dijous 24 d’octubre, es decideix publicar al bloc i al facebook el manifest unitari NI LOMCE , ni LEC ni retallades. Tanmateix des de l’assemblea es demanarà a tota la comunitat educativa a participar en els actes programats per la jornada de vaga:

  • Concentració davant dels Serveis Territorials de Tarragona a les 12.00 h.
  • Manifestació a les 18.00 h. a Tarragona. Sortida de la Plaça Imperial Tarraco.

Donada la dificultat (el període de temps per comunicar als Mossos s’acabava el dilluns 14) de poder organitzar actes de concentració i/o manifestació a Reus, es decideix sortir conjuntament de Reus, tothom que vulgui, compartint cotxe, per anar als actes de Tarragona:

Matí: 11.00 h davant de l’antiga casa dels mestres (Passeig Mata), un cop allí ens organitzaríem per anar a Tarragona tots plegats. Qui tingui cotxe que el porti i ja decidirem quants cotxes necessitem per anar-hi.

Tarda: quedaríem a les 16.45 h, també davant de l’antiga casa dels mestres (Passeig Mata), amb el mateix objectiu, anar-hi tots plegats i compartir cotxe.

Publicarem aquest esdeveniments la setmana que ve el dimarts i dimecres al bloc i al facebook per a fer-ne la màxima difusió.

 

Al llarg de l’Assemblea es fa palesa de la necessitat de reactivar el moviment de protesta dels docents davant les retallades.

Es tanca la sessió sense precs ni preguntes.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s