CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA SOS ESCOLA PÚBLICA REUS I BAIX CAMP

Hem començat un nou curs acadèmic. Les xifres són aclaparadores, al curs 2013-14 s’han matriculat 20.000 alumnes més amb el mateix professorat. En els darrers dos cursos s’han escolaritzat 50.000 alumnes més amb 3.000 docents menys. Les retallades en ensenyament han eliminat grups de reforç, vetlladors/es als centres, beques de menjador, beques de llibres i un llarg etcètera que ens situa cada cop més en una situació insostenible.

El nou Decret de Plantilles fet pel Departament modifica les regles de joc als instituts. La llei Wert, que properament serà aprovada al Congrés dels Diputats de Madrid, ens transporta a plantejaments classistes i centralistes anteriors a la LOGSE (1990).

Els companys de les illes en vaga indefinida davant de l’aplicació del Decret del govern balear sobre Tractament integral de les llengües, són un bon exemple de cap a on poden anar les coses en un futur no molt llunyà.

L’empitjorament general de les condicions laborals del personal docent (amb una pèrdua de poder adquisitiu que gira al voltant del 30% des de que va començar la crisi).

Tot en el seu conjunt evidencia un objectiu molt clar: acabar amb l’educació com a servei públic de qualitat.

Per tot això cal que reaccionem.

Som conscient que aquesta convocatòria us arribarà amb molt poc temps, per això us agrairíem la féssiu arribar a tots els contactes possibles.

Tothom hi és convidat: docents, pares, alumnes, professionals de l’educació i ciutadania en general.

Tanmateix us animem a sumar-vos a la campanya Insubmissió davant la llei WERT, aquí teniu el document.

PROPOSTA VOTACIÓ CLAUSTRE CONTRA LA LLEI WERT

ASSEMBLEA de SOS Escola Pública Reus i Baix Camp pel dilluns 30 de setembre  a les 19.00 hores a la Sala d’Actes de l’Institut Salvador Vilaseca de Reus.

Ordre del dia:

1.    Incidències inici de curs.

2.    Estat de la qüestió de la votació d’insubmissió a la Llei Wert.

3. Presentació de la informació de les poblacions on es va tramitar la Proposta de Resolució en defensa de l’Ensenyament Públic.

4. Propostes d’accions pel curs 2013-14.

5. Reactivació de les pancartes (possibilitat de fer una comanda comuna a SIGNO), elecció d’una frase comuna a tot Reus, i reactivació dels dimecres grocs.

6. Torn obert de paraules i assumptes sobrevinguts.

SOS Escola Pública Reus I Baix Camp

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari