CONSEQÜÈNCIES RETALLADES: BAIXA SENSE COBRIR DURANT 15 DIES LECTIUS

L’AMIPA (Associació de mares i pares) de l’ escola LA VITXETA de Reus han manifestat, mitjançant un comunicat amb la corresponent recollida de signatures, la seva indignació i disconformitat per la situació que els seus fills i filles han hagut de patir a l’estar durant 15 dies lectius sense tutora. A continuació trobareu el comunicat que, en breu, remetran al Departament d’Ensenyament.

Des de la plataforma SOS EDUCACIÓ volem donar suport a aquesta reveindicació. Per una Educació digna ja!

L’AMIPA (Associació de mares i pares) de l’escola La Vitxeta de Reus volem expressar la nostra indignació per la  situació que ha  patit un grup-classe durant 3 setmanes a l’aula i fer evident el deteriorament que la classe ha sofert per manca de personal substitut.

La tutora d’aquests nens i nenes ha estat de baixa tres setmanes sense que es cobrís la substitució, des del 28 de gener fins al 17 de Febrer. El mestre substitut va arribar a l’escola el 18 de Febrer és a dir han hagut de transcorre 15 dies lectius!!!

La realitat ha estat que els nens i nenes han estat 15 dies lectius atesos per un mestre diferent a cada hora i sense cap tutor/a que dinamitzi l’acompanyament del seu aprenentatge i la pròpia diversitat dins del grup  -tot i l’esforç i l’abnegació dels mestres del centre, que intenten solventar la situació de la millor manera possible-.

A més a més:

– des del dia 18 de febrer,  al centre hi ha una altra baixa no coberta, l’especialista d’educació especial, referent imprescindible en alguns d’aquests nens de la mateixa classe.

-des d’ahir dia 20, al centre hi ha una baixa no coberta d’una de les especialitats d’educació física.

Per aquest motiu volem manifestar que, malgrat les mesures que ha anunciat aquesta setmana el Departament d’Ensenyament, el fet de no cobrir les baixes amb celeritat provoca un deteriorament del grup-classe, tant a nivell lectiu com emocional. Com a pares i mares, reivindiquem el dret dels nostres fills i filles a una educació digna. Si els més petits entenen la importància d’aquest fet, per què el Departament no?

L’AMIPA de l’escola La Vitxeta (Reus)

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s